in

Álarcos énekes 2021: Ők estek ki szeptember 5-ei adásban

Hirdetés

Álarcos énekes 2021: Ők estek ki szeptember 5-ei adásban

Álarcos énekes 2021: Két leleplezéssel indult a harmadik évad!

Vadonatúj, szemkápráztató álarcokkal mutatkozott be a világ legőrültebb és legrejtélyesebb showműsora, az Álarcos énekes harmadik szériája.

Az új szabálynak köszönhetően Szandi, Szabó Zsófi, Fluor Tomi és Nagy Ervin rögtön az első adásban, a Szuperkártya felhasználásával lelepleztek le egy rejtőzködő énekest.

Az Eperke lett az Álarcos énekes történetének első szuperkártyás leplezettje: a nyomozók felfedték Fekete Pákó titkát, ő volt ugyanis az Eperke maszk mögött!

Leleplezve! Ő volt az Eperke álarc alatt | 1. adás

Az első adásban a Cápa a Rókával, a Zsiráf a Katicával, a Szarvas eredetileg Eperkével, majd a szuperkártya felhasználását követően egy új álarccal, a Kaméleonnal párbajozott.

A stúdióban ülő nézők és a nyomozók döntése alapján az első adás végén három álarcos énekes került veszélyzónába: a Kaméleon, a Zsiráf és a Róka. Végül a nyomozók úgy döntöttek, hogy a Rókának kell levennie a maszkját.

A sikeres kezdést követően a detektívek ezúttal viszont sötétben tapogatóztak: egyikük sem tippelt helyesen a Róka kilétére.

Nagy Ervin szerint Kovács Patrícia, Szandi szerint Rácz-Gyuricza Dóra, Szabó Zsófi szerint Sáfrány Emese, Fluor Tomi szerint pedig Cserpes Laura volt a maszk mögött.

A Róka álarc azonban nem őket, hanem az RTL Klub népszerű híradósát, Szabados Ágnest rejtette!

Leleplezve! Ő volt a Róka álarc alatt | 1. adás

The post Álarcos énekes 2021: Ők estek ki szeptember 5-ei adásban appeared first on Retromuzsika.hu.

Írd meg az eredményed!

Nyerj STR8 ajándékcsomagot és páros belépőt a Budapest Parkba! A játék szeptember 15-ig tart!

Álarcos énekes 2021 kieső: Ők búcsúztak a szeptember 5-ei adásban