in

Amiről eddig nem mertél kérdezni sem…

Akad az életben számos olyan terület, amelyet még felnőttként is gondosan kerülünk. Amit félve hozunk fel témaként, pedig lenne ugyan rengeteg kérdésünk, de nem merjük feltenni őket. Ugye, neked is vannak ilyen tisztázatlan kérdéseid?

 

Talán nem is olyan meglepő, de a legtöbb ember számára a szexualitást érintő témák kerülnek ide, ami teljesen érthető. A szülői és az iskolai felvilágosítás a legritkábban tér ki olyan speciális esetekre, amelyek bizony nagyon foglalkoztatnak mindenkit. Szerencsére az internet és a különféle szexuális segédeszközök gyártói a segítségére sietnek minden ilyen embernek. Mutatjuk is, hogy hogyan!

Hirdetés

Már eleve a síkosító…

 

Ha a Szexaruhaz.hu Szexshop síkosítói közül a FAQ brandet választod, akkor már többet teszel az információáramlásért, mint gondolnád.

 

Egyrészt az alapfeltevés az, hogy a síkosító használatából nem következik egyenesen az, hogy egy nő frigid, vagy nem képes izgalmi állapotba jönni. Alig akad ugyanis olyan nő, akit az élete során ne érintene a hüvelyszárazság. Ennek természetesen több oka is lehet, ám leggyakrabban betegség vagy gyógyszer mellékhatása áll a háttérben.

 

Sőt, szinte minden szexuális segédeszköznél előírás, hogy síkosítóval kell használni, hogy a különféle sérüléseket el tudd kerülni. Ha ezeket tudod, már előrébb jársz, mint a felnőttek közül jó páran.

 

És akkor jöjjenek a “cikis” kérdések…

 

Ekkor jön a FAQ, amely még a nevében is játékos: ugyanúgy ejted, mint a “fuck” szót, közben pedig a “gyakran ismételt kérdések” angol nyelvű rövidítése. Ennél több mondanivalót aligha sűríthettek volna bele ebbe a három betűbe, igaz?

 

Ellenben általa megtudhatod azt, hogy:

 

  • mire jó a vízbázisú síkosító! Így aztán tudni fogod, hogy általa leszel képes a súrlódásokat csökkenteni, az élvezetet növelni, könnyebben behatolni és a nedvességet helyettesíteni.
  • nem számítanak bűnnek az anális örömök. Azonban néhány dolgot szem előtt kell tartani: használj síkosítót, húzz óvszert, figyelj a higiéniára és a partneredre!
  • az epres síkosító nemcsak, hogy lenyelhető, de még jó íze is van. Ezzel együtt a férfi úgy gondoskodhat a saját ízéről, hogy alaposan és rendszeresen tisztálkodik, és egészséges étrendet követ.

 

Ugye, mennyi hasznos információ? Ráadásul ha a kezedben lesz, akkor már nagyon közel jársz a mennyei élményekhez!

 

Neked lesz jobb!

 

Kérdezni, beszélgetni nem ciki! Minél többet beszélgettek a partnereddel erről a témáról, annál jobb lesz a szexuális életetek! Hiszen egyrészt így fogjátok jobban megismerni egymást, másrészt pedig választ kaphattok olyan kérdésekre, amelyek már régóta foglalkoztattak benneteket, de még nem mertétek senki előtt sem szóba hozni.

 

Most, hogy ott a kezedben a kérdés, ne kerülgesd tovább a forró kását, dumáljatok egy jót, aztán próbáljátok ki azt, ami a szívetek vágya – a síkosító már ott van nálatok!

Írd meg az eredményed!

Asszertív szó jelentése – Mutatjuk, hogy mit is jelent!

Miért megállíthatatlan a LED szalag közkedveltsége?