in

Axe nyereményjáték 2021 – nyerj Mercedes-Benz-t: A szeptember 30-ig tart!

Axe nyereményjáték 2021 – nyerj Mercedes-Benz-t: A szeptember 30-ig tart!

INDULJ A NYEREMÉNYEKÉRT AXE TERMÉKEKKEL!

Vásárolj bármely magyarországi üzletben, vagy online webshopon keresztül 1 db bármilyen Axe terméket, és a Tiéd lehet nyereményeink egyike vagy a fődíj 1 db MERCEDES-BENZ B 180 Progressive 7G-DCT gépjármű.

Amennyiben a Spar vagy Tesco magyarországi üzleteiben, vagy online webshopján keresztül vásárolsz, részt veszel egy külön sorsoláson is.

Azonos telefonszámmal vagy névvel és címmel maximum 1 hátizsák és 1 PlayStation 4 nyerhető a nyereményjáték teljes időtartama alatt.
Tesco üzletekben vásárlók közül, azonos telefonszámmal vagy névvel és címmel maximum egy Apple iPhone 12 okostelefon nyerhető a nyereményjáték teljes időtartama alatt.
Spar üzletben vásárlók közül, azonos telefonszámmal vagy névvel és címmel maxmimum egy JBL fülhallgató nyerhető a nyereményjáték teljes időtartama alatt.

Csak azokat a vásárlást igazoló Blokkokat fogadja el a Szervező érvényesnek, amelyek nem sérültek, látszódik az AP kód, a vásárlás dátuma és a megvásárolt termék is, valamint amin a Játékban résztvevő termékek – márkanevet is tartalmazó – megnevezése is szerepel.

“A vásárlást igazoló eredeti blokkot kérjük, őrizze meg, mert nyertesség esetén ezt a Szervező bekéri, illetve amennyiben a kisorsolt nyeremény nyertese nem felel meg a játékszabályzatban írt személyi és alaki feltételeknek, vagy az értesítést követően a vásárlást igazoló Blokkot nem küldi meg a Szervező általi bekéréstől számított egy héten belül, a játékból kizárásra kerül, és helyette – tartaléknyertestként – mindig az időben utána következőleg beérkezett érvényes pályázat beküldője nyeri meg a nyereményt, amennyiben eleget tesz a játékszabályzat feltételeinek.” – közölték a szervezők

A Promóció időtartama: 2021.07.01. – 2021.09.30.

Bővebb – Axe nyereményjáték 2021

The post Axe nyereményjáték 2021 – nyerj Mercedes-Benz-t: A szeptember 30-ig tart! appeared first on Ingyenes nyereményjátékok, lottószámok, vetélkedők egy helyen.

Játssz rendszeresen! Vár a nyeremenyhirek.com

Írd meg az eredményed!

TESCO – Zewa nyereményjáték: a játék augusztus 19-ig tart!

6 KVÍZ kizárólag okos embereknek!