in

Az 50 milliós játszma – app letöltés mobilra

Játssz online játékba és nyerj hetente 1 milliót.

Az 50 milliós játszma játék hétköznap 19:25-kor jelentkezik a TV2 műsorának.

Az 50 milliós játszma című műsorhoz kapcsolódó online játék, amelyben a résztvevők tudás alapú játékban vehetnek részt.

Az 50 milliós játszma  – az applikációs játék menete:
Az első adással párhuzamos Élő Játékban az 1-4. kérdés esetén a négy lehetséges válasz közül egy válasz a helyes, a résztvevők pedig attól függően, hogy mennyire biztosak a válaszban, maximum 3 válaszlehetőség között oszthatják fel a rendelkezésre álló összeget.

Ha egy válaszra teszik a rendelkezésre álló összeget és az helyes, akkor megmarad a virtuális pénzük, ha többfelé osztják, akkor csak a valóban helyes válaszra rakott virtuális pénzösszeggel folytathatják a játékot.

Mennyire ismered az 50 milliós játszmát? Kvíz

Az 5-6-7. kérdésnél már csak 3 lehetséges válasz közül dönthetnek és kettőre rakhatnak virtuális pénzt. A 8. kérdésnél pedig két válaszlehetőség közül az egyiket kell megjelölni.

A résztvevőknek a kérdés elhangzása után mindig egy percük van dönteni és a rendelkezésre álló összeget tetszésük szerint szétosztani (ráhúzni) a helyesnek gondolt válasz(ok)ra. A helytelen válaszra rakott összeg elveszik.

A megmaradt összeg visszakerül és folytathatják a játékot. Addig játszhatnak, amíg el nem veszítik az összes virtuális pénzt, illetve ha a 8. kérdésig eljutnak, akkor azt az összeggel kerülhetnek fel a Ranglistára, ami a 8. kérdés megválaszolása után megmaradt.

Amennyiben nem új Játszmával (1-4. kérdéssel) kezdődik az adással párhuzamos Élő Játék, úgy maximum 3 válaszlehetőség közül válaszhat a résztvevő.

Amennyiben a résztvevő elveszti az összes virtuális pénzét, Új Játékot kezdhet 50 millió forinttal.

Most akár 1 millió forint is a Tiéd lehet – vár Az 50 milliós játszma már mobilon is!

Töltsd le, regisztrálj pillanatok alatt, versenyezz a családdal, barátokkal, mindazokkal, akiknek a telefonján már ott van Az 50 milliós játszma!

Az 50 milliós játszma applikáció

Az applikációt két módban érheted el: élő és próbajáték verzióban.

* Az ÉLŐ verzióval kizárólag a TV2-n futó műsorral egyidőben játszhatsz, ugyanazokat a kérdéseket megválaszolva, amit TV műsor résztvevői.
* A PRÓBAJÁTÉK verziót bármikor elindíthatod, legyél akár buszon, két matekóra között a szünetben, vagy este a fotelben!

Tornáztasd az agyad, tedd próbára a lexikális tudásodat a rengeteg rád váró kérdéssel, és ne feledd: ha az ÉLŐ verzióval játszol, esélyes vagy a heti 1 milliós nézői nyereményre is!

Mennyire ismered az 50 milliós játszmát? Kvíz

Az 50 milliós játszma applikáció letöltés.

Az 50 Milliós Játszma applikáció egy ingyenesen letölthető szolgáltatás, ami iOS és Android operációs rendszert használó telefonokról vagy tablet eszközökről, valamint számítógépről érhető el.

IOS – App Store
Töltsd le  Az 50 milliós játszma applikációt ide kattintva!

Google play
Töltsd le Az 50 milliós játszma applikációt IDE kattintva!

Írd meg az eredményed!

Ezek voltak a Legyen Ön is milliomos 40 milliós kérdései – Te tudtad volna?

Mennyire ismered Nótár Maryt? Kvíz