in

Dancing with the stars 2021 – jegyárak itt

Hirdetés

Dancing with the stars 2021 – jegyárak itt.

FONTOS INFORMÁCIÓ AZ ESEMÉNY RÉSZTVEVŐINEK:

“Vendég regisztráció: kérjük a rendezvényre jegyet váltó résztvevőket töltsék ki az alábbi linken található nyomtatványt, melynek célja a helyszíni beléptetés meggyorsítása. Nyomtatvány>>

Jegyet vásárolni csak online, névre szólóan lehet. Személyi változás esetén ezt a helyszínre történő belépésnél jelezni kell az illetékes kollégának.

A belépés feltétele kizárólag érvényes védettségi igazolvány, valamint érvényes személyi igazolvány egyidejű felmutatása. Ezek hiányában a belépést megtagadjuk, a jegy árát ez esetben nem áll módunkban visszatéríteni.

Korhatáros tartalom! Tájékoztatjuk, hogy a showműsor minősítése „tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott”, ezért a 12 év alatti gyermekek nem léphetnek be a stúdióba, nem vehetnek részt a showműsor felvételén.

A forgatási időpontok hétről hétre változnak, ezért a szombati élő adás előtti pénteken 18.00-ig kapnak a jegyvásárlók pontosító e-mailt, melyben megtalálják az érkezés pontos időpontját! Ha nem találják ezt az e-mailt a megadott határidőig, ellenőrizzék a postafiókjuk SPAM mappáját is!

Dress code: kizárólag elegáns fekete ruha és cipő. Nem megfelelő öltözet esetén – érvényes jegy ellenében is – a vendég stúdióba belépését megtagadjuk! A jegy árát ez esetben nem áll módunkban visszatéríteni.

A stúdióban az ültetést minden esetben a közönségszervező határozza meg! Helyjegy vásárlására nincs lehetőség!

Ingyenes ruhatárat biztosítunk!

A stúdió és az illemhely nem akadálymentesített!

A stúdió területére ételt, italt bevinni tilos!” – közölték a szervezők

Vásárlás – Dancing with the stars 2021 jegyárak

The post Dancing with the stars 2021 – jegyárak itt appeared first on Retromuzsika.hu.

Írd meg az eredményed!

Dancing with the stars 2021 – jegyek itt

Coop promo+: nyerj a kedveceiddel: a játék szeptember 30-ig tart!