in

Ezen a lenyűgöző helyen forgatták a 2021-es Survivort!

Hirdetés

Az idei Survivor több okból is különleges. A celeb-civil csatán és a műsorvezetőn túl 2021-ben a túlélőshow helyszíne is újdonság lesz!

Mutatjuk, hol forgatták az augusztus 30-án induló műsort.

A Survivor előző két évada Dél-Kelet Ázsiában, a Fülöp-szigeteken készült, az új évadot azonban egy teljesen új helyszínen, a Dominikai Köztársaságban forgatták.

A Karib-tenger térségében található közép-amerikai ország a Hispaniola-sziget keleti részén fekszik. Körülbelül 10 és fél millióan lakják, területe közel 49 ezer km2.

A Dominikai Köztársaság nem véletlenül olyan népszerű forgatási helyszín: különleges természeti adottságainak és kedvező éghajlatának köszönhetően egy teljesen új Survivor-hubot alakítottak ki itt. Elsőként a magyar stáb avathatta fel a helyszínt, de a finnek, a dánok, a norvégok és a svédek is ezen a területen forgatnak az idei évben.

celebek és civilek egy-egy partszakaszon vernek majd tábort, hogy itt vészeljék át az olykor zord természeti körülményeket. A menedéképítéshez csupán néhány bambuszrudat, pálmalevelet és egy ponyvát kapnak, a többi rajtuk áll.

A zsákmányszerzések és a védettségi játékok mindig egy külön erre a célra kialakított helyszínen zajlanak, akárcsak a Törzsi Tanácsok.

Csodáld meg madártávlatból a Survivor forgatási helyszínét!

A Dominikai Köztársaság gazdag élővilággal rendelkezik, akadnak azonban veszélyes állatok is, amiket jobb elkerülni. Ilyenek a mérges pókok, a skorpiók vagy a kígyók, valamint a homoki legyek, melyek égető csípése könnyen elfertőződhet, komoly gyulladást okozva ezzel.

Érdekesség: A Survivor amerikai verziójából eddig 40 évad készült, és ez idő alatt a világ szinte összes pontját bejárták az alkotók Malajziától kezdve Thaiföldön, Kambodzsán, Ausztrálián, Brazílián és Kenyán át egészen a Fidzsi-szigetekig, ahol az utolsó nyolc évadot forgatták.

Augusztus 30-tól minden hétköznap este 21:20-tól jön a Survivor – Celebek a civilek ellen az RTL Klubon!

The post Ezen a lenyűgöző helyen forgatták a 2021-es Survivort! appeared first on Retromuzsika.hu.

Írd meg az eredményed!

Nevezetes eleségek kvíze! Lemegy mind a torkodon?

Mikor kezdődik a Survivor 2021? Íme a válasz!