in

Iskola előkészítő ovisoknak – Itt megtalálod!

Hirdetés

Iskola előkészítő ovisoknak – Itt megtalálod!

A óvoda-iskola átmenet megkönnyítésére előkészítő foglalkozásokon vehetnek részt 5-6 éves gyerekek.

ISKOLA ELŐKÉSZÍTŐ FOGLALKOZÁSUNK létrehozásával a kudarcmentés iskolakezdés élményét tűztük zászlónkra.

Célunk, hogy a nagycsoportos óvodásoknak játékos foglalkozásokon keresztül fejlesszük azon képességeit, amelyekkel könnyebben vehetik az iskolába lépéskor az akadályokat.
A hónapok óta eredményesen működő iskola előkészítős gyermekeink számára nemcsak elegendő időt adunk az iskolássá váláshoz, de azt egy tanítói és pedagógiai szempontok alapján kidolgozott háttérrel is megtámogatjuk.

Tanítónők segítségével a beszédkészség javítás, mozgásfejlesztés, ceruzafogás, torna, matematika, anyanyelv, környezetismeret témakörökben játékos foglalkozások keretében segítjük a gyerekeket.

Heti 1 órás játékos foglalkozásunk több részből áll. A gyermekek szinte észre sem veszik, hogy egy adott játékon keresztül pl. számfogalmukat vagy anyanyelvi képességeiket fejlesztjük, erősítjük. Egy adott foglalkozáson belül igyekszünk több területet is érinteni az alábbiak közül: pl. anyanyelvi nevelés; számfogalom, mozgás, térbeli-síkbeli orientáció, finom-motorika, ritmusérzék fejlesztése. Minden egyes foglalkozást úgynevezett szintetizálással (összefoglalással-„rögzítéssel”) zárunk.

Iskola előkészítő ovisoknak – Itt megtalálod!

Írd meg az eredményed!

Pellet szó jelentése – Mutatjuk, hogy mit is jelent!

Iskolai előkészítő ovisoknak – Itt megtalálod!