in

Konyhafőnök VIP 2021 – Zámbó Krisztián búcsúzott

Konyhafőnök VIP 2021 – Zámbó Krisztián búcsúzott.

Az énekes Nagy Sanyival párban főzött egész nap, azonban a végső párbajon alulmaradt, így a zsűri döntése alapján el kellett hagynia a konyhát.

Tóth Vera és Schobert Norbi duója azonban az egyenes ágú középdöntőért párbajozott, ahol a kóstolást követően az énekesnő bizonyult jobbnak, így ő A Konyhafőnök VIP új évadának első középdöntőse!

A versenynap kezdetén Rácz Jenő párba rendezte versenyzőit, erre az alkalomra várt Fördős Zé! Legendás csengője így végre visszatérhetett a zsűripultra!

Az első főzés során a hírességek egy egész lazaccal találták szembe magukat, de a zsűri tovább csavart a feladaton: a lazacot három különböző étel formájában kellett bemutatniuk. Fördős Zé búrája alatt egy lazacburger volt, kétszer sült hasábburgonyával, házi bucival. Rácz Jenő búrája sushit takart, amit kétféle ízben várt el a séf. Sárközi Ákos előtt pedig egy lazacos quiche hevert, amit mártogatós szósszal kért a VIP-szakácsjelöltektől.

A második feladatban nem volt mézes-mázas a hangulat, pedig mézes alapú sütiket készítettek a hírességek, rögtön három félét! 20 darab mézes puszedlit, mézes krémest és 20 darab mézeskalácsot kért a zsűri a pároktól. A sütés során kispadra került Uszkó Laci! Osvárt Andi és Rába Timi Muri Enikőt és Uszkó Lacit hátráltatta a 10 perces kispadra ültetéssel, de a páros megúszta a veszélyzónát! Zámbó Krisztián és Nagy Sanyi párosa teljesen elveszett a feladatban, párosuknak párbajjal kellett szembenéznie. A párbajon a kiesés és a továbbjutás kérdését is egy tökéletes cézár saláta döntötte el.

Rácz Jenő csapatának utolsó elődöntős napján kiderül, kik azok, akik folytathatják a versenyt a középdöntőben, A Konyhafőnök VIP címért és az ezzel járó 10 millió forintért.

Konyhafőnök VIP 2021 versenyzők névsora

Nézd vissz – Konyhafőnök VIP 2021. 10. adás

The post Konyhafőnök VIP 2021 – Zámbó Krisztián búcsúzott appeared first on Retromuzsika.hu.

Írd meg az eredményed!

Farm VIP 2021 4. rész – nézd meg!

Izzasztóan nehéz kérdések VILLÁMKVÍZ 60. rész