in

Mestercukrász 5. rész online – nézd meg a 2021. 2021. július 2-a részt

Hirdetés

Mestercukrász 5. rész online – nézd meg a 2021. július 2-ai részt.

Mestercukrász: három döntős már megvan!

A Mestercukrász elődöntője alaposan megdolgoztatta Zsizsit, Zsülit, Ádámot és Rolandot. A hét utolsó napján az is kiderült, hogy kik azok, akik már biztosan ott lesznek a döntőben.

Az első feladatban ismét szimultán sütés várt a versenyzőkre: Enzsöl Balázs ezúttal egy hét elemből álló, mexikói ihletésű desszerttel tesztelte a játékosok tudását. Az idő most valóban ellenük dolgozott, ugyanis a feladatra mindössze 90 perc állt rendelkezésükre. Balázs séf gyilkos tempót diktált, így nem csoda, hogy a csokidesszerttel igencsak meggyűlt a versenyzők baja. Ami csak eltörhetett, odaéghetett, kiborulhatott, az mind meg is történt. A feladat Zsülit terhelte meg a leginkább, ő az utolsó másodpercekben annyira kapkodott, hogy a desszert egyik elemét a földre is borította. A zsűri a szokottnál is szigorúbban értékelte a feladatot: Enzsöl Balázs szerint nem volt olyan tányér, ami teljesítette volna az elvárásait, de az is kiderült, hogy Roland megvalósítása állt a legközelebb ahhoz.

A második feladat három desszert elkészítése volt és nem maradt el a nehezítés sem: valakire további három adag tökéletes créme brulée szervírozása is várt. Roland Ádámot hátráltatta, mert úgy ítélte meg, hogy nem lett volna férfias döntés Zsizsit vagy Zsülit egy ilyen kemény próbának kitennie.
A 90 perces feladat során Roli előnnyel indulhatott, hiszen 10 percre megkapta maga mellé segítőnek Claudiát, ám a fiú nagy igyekezetében nem élt a lehetőséggel, amit utólag meg is bánt. A zsűri ítélete alapján Ádám teljesítette legjobban a kihívást, így ő már biztosan ott van a döntő hat játékosa között. Vele tarthat Zsizsi is. Harmadikként – egész heti teljesítményét figyelembe véve – Roland csatlakozhatott társaihoz, Zsüli pedig távozott a Mestercukrász konyhájából.

Nézd meg a 2021. július 2-ai részt: A Mestercukrász 5. rész online

The post Mestercukrász 5. rész online – nézd meg a 2021. 2021. július 2-a részt appeared first on Retromuzsika.hu.

Írd meg az eredményed!

OMV MaxxMotion nyereményjáték 2021 – nyerj Audi Q3-at

Ki tudja befejezni ezt a 8 igaz magyar közmondást? KVÍZ