in

Mestercukrász 8. rész online – nézd meg a 2021. július 7-ei részt

Hirdetés

Mestercukrász 8. rész online – nézd meg a 2021. július 7-ei részt.

Janka távozott a Mestercukrász Konyhájából

A Mestercukrász 8. adásának első feladatában a zsűri a gömb minél látványosabb és egyedibb megjelenítését várta el a versenyzőktől.

A játékosok segítséget nem kaptak, a piactérről beszerzett alapanyagokat felhasználva kellett három óra alatt elkészíteniük formadesszertjeiket. A séfek ezúttal is könyörtelenül kiszórták a szerintük hibás elemeket: sem Janka piskótája, sem Kornél pudingja nem élte túl a zsűri ellenőrző körútját.

Az idő most is a játékosok ellen dolgozott: a tálalással többen is megcsúsztak és nem sikerült tökéletes desszertet a zsűri elé vinni. A feladatot Verus nyerte, így ő a második feladatban – ami egy piknik egyik elemének elkészítése volt – kiválaszthatta, hogy mit másol le.

Verus a nehezítést Kornélnak adta, a fiúnak így az egyik legnehezebb tárgyat, a konyakos üveget kellett teljesen élethűen lemásolnia. Kornél nem rettent meg a feladattól és még flörtölésre is maradt ideje.. Szerelmes becenevekkel illette Lucát, és apró meglepetésekkel is kedveskedtek egymásnak. Sőt, még a lánykérés és a nászút ötlete is felmerült!

A feladattal Jankának gyűlt meg a baja igazán: az első adag színes fondantja annyira rossz állapotba került attól, hogy hosszú percek alatt túlgyúrta, hogy Balázs séf ki is dobta a kukába. A lány nem is tudta befejezni a feladatot, és a nap végén a zsűri úgy ítélte meg: ő az, akinek távoznia kell a Mestercukrász konyhájából.

Nézd meg a 2021. július 7-ei részt: A Mestercukrász 8. rész online

The post Mestercukrász 8. rész online – nézd meg a 2021. július 7-ei részt appeared first on Retromuzsika.hu.

Írd meg az eredményed!

Mestercukrász – íme a zsűri névsora

Retró kérdések innen-onnan VILLÁMKVÍZ 223. rész