in

Mestercukrász – íme a zsűri névsora

Hirdetés

Mestercukrász – íme a zsűri névsora.

A Mestercukrász versenyzőinek munkáját háromtagú zsűri bírálja el. A műsorvezető Liptai Claudia, aki cukrász végzettsége révén szakmai szemmel is értékeli majd az alkotásokat. Ebben segítségére lesz Juhos József mestercukrász, aki az elmúlt években több híres cukrászda szakmai vezetőjeként, jelenleg pedig egy budapesti újhullámos cukrászda társtulajdonosaként dolgozik. A zsűri harmadik tagja Enzsöl Balázs, aki világutazó cukrászséfként számos hotel, étterem és cukrászda desszertkínálatát újította meg elképzeléseivel New Yorktól Szingapúrig.

Juhos József

Juhos József már fiatalon – szintén cukrász dédnagyapja hatására – eldöntötte, hogy cukrász lesz: 13 éves korától nyári munka keretében tanulta a szakmát egy főváros közeli ismert cukrászdában. 19 évesen került a budapesti Városligetben található világhírű étterem cukrászatára, ahol először cukrászsegédként, majd főcukrászként, végül executive chef-ként dolgozott összesen 17 évet. Az elmúlt években több híres cukrászda szakmai vezetőjeként, jelenleg pedig egy budapesti újhullámos cukrászda társtulajdonosaként dolgozik. A Mestercukrászban szeretné tanítani és jóra „nevelni” a versenyzőket. Mottója: mindig úgy készítsenek süteményt, mintha a saját anyukájuknak csinálnák azt!

Enzsöl Balázs

Enzsöl Balázs végzettségét tekintve közgazdász, a gasztronómiával 2005-ben kezdett foglalkozni. Szakmai pályafutását mosogatóként kezdte, 2009-ben már főszakácsként dolgozott Angliában. 2013-ban döntött úgy, hogy kifejezetten a desszertekre specializálódik, három évvel később Michelin-csillagos éttermek desszertkínálatáért felelt. 2017 közepétől – barcelonai székhellyel – szabadúszóként folytatja karrierjét: workshopokat és konzultációkat tart. Számos hotel, étterem és cukrászda desszertkínálatát újította meg elképzeléseivel New Yorktól Szingapúrig. A Mestercukrász versenyzőinek azt szeretné megtanítani, hogy kitartással és gyakorlással bármit meg tudnak csinálni.

Liptai Claudia

Liptai Claudia a Mestercukrász – Az édesszájú Konyhafőnök háziasszonya, aki nemcsak műsorvezetőként, de zsűriként is segít a nézőknek és a versenyzőknek, hogy elmerülhessenek a cukrászat rejtelmeiben.

Claudia 18 év után, 2020-ban tért vissza az RTL Klub képernyőjére a Tanár harmadik évadában, ahol ismét színésznőként mutathatta meg tehetségét. Elmondása szerint hatalmas lehetőség volt számára ez a szerep, és karrierje egyik kiemelkedő ékköveként tekint rá.

De nemcsak a szerelmes és mindig fülelő tanárnőt keltette életre az RTL Klubon: az Álarcos énekesben ő is elrejtőzhetett az egyik maszk mögött. A versenyből való kiesése után pedig lehetőséget kapott, hogy vendégnyomozóként is kipróbálhassa magát.

A Mestercukrász háziasszonyaként most újra hódolhat egyik kedvenc hobbijának, a cukrászatnak, és a műsorban szakmai szemmel is értékeli majd az elkészült alkotásokat.

The post Mestercukrász – íme a zsűri névsora appeared first on Retromuzsika.hu.

Írd meg az eredményed!

RTL Klub Mestercukrász – Meczker Melánia “Nina”

Mestercukrász 8. rész online – nézd meg a 2021. július 7-ei részt