in

Online IQ-teszt ingyen: töltsd ki!

Online IQ-teszt ingyen: töltsd ki!

Ezt az egyedülálló adaptív tesztet a Mensa HungarIQa az OTP Fáy András Alapítvánnyal közös programként készítette, minden jogot közösen birtokolnak.

Céljuk az volt, hogy egy mindenki számára elérhető, ingyenes, pontos és gyors mérést lehetővé tevő IQ-tesztet hozzanak létre.

Mitől egyedülálló ez a teszt?

Az interneten szinte soha nem találunk valódi IQ-tesztet – különösen nem ingyen – hiába állítja jó néhány oldal az ellenkezőjét (gyakran a kitöltés után kérve emelt díjas SMS-t az eredmény közlésének feltételeként).

Ennek fő oka, hogy a komoly tesztek elkészítése – és különösen azok sztenderdizálása, amit országonként el kell végezni – rendkívül drága, általában több éves munkát igénylő folyamat, amelynek eredménye könnyen elveszítheti az értékét, ha nyilvánosságra hozva betanulhatóvá válik a megoldókulcs.

Ez a teszt a Mensa HungarIQa tagságában koncentrálódó szellemi tőkének és az OTP Fáy András Alapítvány támogatásának köszönhetően az egyetlen olyan, magyarországi mintán sztenderdizált komoly IQ-teszt, amelyet bárki elérhet, és valóban ingyen megmérheti vele a saját IQ-ját.

Ez nemcsak a szellemi értékek és a közhasznúság iránt elkötelezett készítői csapat összefogásának köszönhető, hanem annak is, hogy a különleges adaptív megoldással nincs betanulható megoldókulcs, és ez garantálja, hogy a teszt hosszú távon jó eszköz maradjon az IQ mérésére.

Bővebb – Online IQ-teszt ingyen

The post Online IQ-teszt ingyen: töltsd ki! appeared first on Retromuzsika.hu.

Írd meg az eredményed!

LIDL nyereményjáték 2021 – íme a nyertesek listája

Konyhafőnök VIP 2021: Marót Viki kiesett, Schobert Norbi visszatért!

Hirdetés