in

Oszi jatekok ovisoknak – Itt megtalálod!

Oszi jatekok ovisoknak – Itt megtalálod!

Öltözz madárijesztőnek és fuss

Gyűjtsetek nagy, kockás ingeket, szakadt nadrágokat, kalapokat és olyan ruhadarabokat, amiket egy madárijesztőn láthattok. Rakjátok ezeket két vagy több halomba, úgy, hogy mindegyikben legyen minden ruhadarabból. Hogy hány rakás ruhát készítetek, attól függ, hogy hányan vagy, hogy hány csoportban játszotok.

Álljatok sorba és kezdődhet is a játék! A feladat annyi, hogy el kell futnotok a ruhákig és fel kell öltöznötök madárijesztőnek. Aki, elsőként ér vissza a starthoz felöltözve, az nyer.

Ha csapatban játszotok, annyi a különbség, hogy amikor az egyik csapattag visszaér, akkor átadja a ruhákat a következő tagnak, aki miután felöltözött, fut egy kört és így tovább.

Töklabdák

Nagyon egyszerű, de nagyon mókás játék! Szerezettek be kisebb dísztököket és egy nagy tököt. Helyezzétek a nagy tököt távolra magatoktól. Minden játékos vegyen magához egy kisebb tököt. A feladat csupán annyi, hogy a nagy tök közelébe kell gurítani a kislabdaként szolgáló dísztököket. (Ne rúgjátok vagy dobjátok, csak a gurítás ér!) Az nyer, aki a legközelebb kerül a tökhöz!

Múmia

Akár lakásban is játszhatjátok ezt a vicces, Halloween-i játékot! Csapatban is szuper, de az sem akadály, ha csak ketten vagytok!

Minden játékos kap egy guriga wc papírt. Az győz, aki a leghamarabb magára tekeri a papírt. Ha csapatban játsszátok, akkor ugyan ezek a játékszabályok, csak annyi a változás, hogy a csapattagok tekerik rá az egyik tagra a papírt.

Írd meg az eredményed!

Online kirakó ovisoknak – Itt megtalálod!

Pedagógus napi versek ovisoknak – Itt megtalálod!