in

Totem 20. rész – nézd meg online

Hirdetés

Totem 200. rész – nézd meg online.

Augusztus 22-én sztárcsapatokkal kel életre a Totem ősi mítosza

Mindenre elszánt kalandorok, mesés kincskeresések, egyedi látványvilág – augusztus 22-től, Ördög Nóra műsorvezetésével misztikus utazásra indulhatnak a tévénézők a Bakony lenyűgöző tájaira, hiszen hétköznap esténként jön a TV2 vadonatúj és formabontó kalandreality-je, a Totem.

A saját fejlesztésű, monumentális produkcióban többek között olyan hírességek harcolnak majd a farkasok és szarvasok csapatában, mint Csősz Boglárka, Völgyesi Gabi, Szabó Dóra, Szőke Zoltán, Krausz Gábor vagy éppen Varga Viktor. Míg instruktorként a szarvasokat Novák Zalán, a farkasokat Varga Ferenc vezeti majd a kalandos küldetésekben.

A hazai erdők mélyének két ikonikus totemállata, a szarvas és a farkas évszázados harca most új erőre kap és lezárásához érkezik. A Totem egy ősi mítoszt kelt életre, a hazai erdők mélyén, középpontban a farkas, a vidék legveszedelmesebb fegyvere, és a zabolátlan erő megtestesítője, a szarvas örök rivalizálásával.

A farkasok és a szarvasok táborában hét-hét mindenre elszánt híresség csap majd össze, akik a nomád körülményekkel és a természet adta kihívásokkal dacolva, egy-egy instruktor vezetésével kincskeresésre indulnak, hogy bezsebeljék a hét misztikus erővel bíró kristályt és győzelemre vigyék csapatukat, ezzel beteljesítve a régmúltból gyökerező hatalmi harcot.

Az erőt próbáló megmérettetések végén a két-két legrátermettebb kalandor marad mindkét táborból, így párban kell megküzdeniük a 10 milliós főnyereményért, amelyen majd saját belátása szerint osztozhat a nyertes csapat két tagja. Az, hogy a farkasok vagy a szarvasok melyik két játékosa kaparintja meg a vadon ura címet és a csábító főnyereményt, hamarosan kiderül.

Nézd meg – Totem 20. rész

The post Totem 20. rész – nézd meg online appeared first on Retromuzsika.hu.

Írd meg az eredményed!

Totem 19. rész – nézd meg online

OTP gépkocsi nyeremény sorsolás 2021. szeptember – nyertesek névsora