in

Turbó Diéta nyereményjáték – Nyerj Rossmann utalványt! A játék október 3-ig tart!

Hirdetés

Turbó Diéta nyereményjáték – Játssz és nyerd meg a 3 Turbó Diéta szakácskönyv egyikét vagy a 10 000 Ft értékű Rossmann utalványt!

“Ebben a kérdőívben szeretnénk egy kicsit többet megtudni az életmódodról: kíváncsiak vagyunk, hogy mit jelent számodra az egészséges életmódról, szoktál-e főzni, sportolsz-e, alszol-e eleget.

Kérlek segítsd a munkánkat azzal, hogy válaszolsz néhány rövid kérdésre, hiszen a válaszaiddal nyerhetsz is: a válaszadók között 3 db Diétás receptek, izgalmas ízek szakácskönyvet és fődíjként 1 db 10 000 Ft értékű Rossmann utalványt sorsolunk ki.

A nyereményjáték 2021.09.10-től 2021.10.03-ig tart, sorsolás 2021.10.4-én 14 órakor. A sorsolásban minden válaszadó részt vesz, de minden válaszadó csak 1x, egy e-mail címmel.

A sorsolás véletlenszám generátorral történik, az Idealbody Kft. 3 munkavállalójából álló sorsolási bizottság előtt, melyről hivatalos jegyzőkönyv készül. A nyerteseket minden esetben e-mailen értesítjük.” – áll a játék felhívásában.

Játssz itt: Nyerj szakácskönyvet vagy Rossmann utalványt

The post Turbó Diéta nyereményjáték – Nyerj Rossmann utalványt! A játék október 3-ig tart! appeared first on Ingyenes nyereményjátékok, lottószámok, vetélkedők egy helyen.

Játssz rendszeresen! Vár a nyeremenyhirek.com

Írd meg az eredményed!

Megérkezett a Varázsfőzet sorsjegy

Híres finomságok-híres emberek kvíze