in

Ami nem működik, azt ki kell dobni?

Sajnos a mai fogyasztói társadalom nagyon sok mindenről úgy gondolkodik, hogy ha már elromlott, vagy kevésbé hatékonyan vagy megfelelően működik, akkor inkább újat kell venni/találni/szerezni a helyére. Ami még elkeserítőbb, az az, hogy ez bizony nagyon sokszor igaz a párkapcsolatokra is.

 

Pedig minden kapcsolatban hullámvölgyek és -hegyek váltakoznak, a különbség csupán annyi, hogy míg egyes párok higgadtan, akár külső segítséget bevonva igyekeznek megoldani a nehézségeket, addig mások inkább a szakítás, a válás mellett döntenek. Sokszor okoz gondot a párkapcsolatokban a szexuális élet, ezért most ezt vesszük górcső alá.

Hirdetés

Mi tévők legyünk, ha már ellaposodott minden?

 

Az élete során mindenki megtapasztalta már legalább egyszer azt, hogy milyen, amikor elmúlik a kezdeti hév, amikor a vágyak már nem olyan elsöprőek, sőt, igazán már inkább közömbös számunkra a társunk. A Vágyaim.hu pajzán termékeivel, szextársasjátékaival a nagyobb méretű tátongó űröket is át lehet hidalni, így még mielőtt arra adnánk a fejünket, hogy szétválunk a párunkkal, egy apró kicsi esélyt adjunk magunknak.

 

Ez természetesen nem azt jelenti, hogy ölbe tett kézzel várjuk, hogy a helyzet javuljon, és nem is mástól számítunk megoldásra, hanem mi magunk tevőlegesen teszünk azért, hogy javítsunk a kialakult állapotokon.

 

Persze most jogosan merül fel bennünk a kérdés, hogy persze, ez így szép és jó, de mik azok a konkrét lépések, amelyeket megcselekedve javulni fog a szexuális életünk.

 

Hogyan hozható vissza a vágy?

 

Mutatunk néhány olyan trükköt, ami már sok pár életében gyökeres változást hozott.

 

  1. Elsődlegesen érdemes megfogadni szakemberek tanácsait, így akár egy pszichológust, akár egy szexuálpszichológust is felkereshetünk a problémánkkal.

 

  1. Elengedhetetlen, hogy nyitottak legyenek egymással szemben a partnerek, valamint fontos, hogy őszintén kommunikáljanak egymással.

 

  1. Persze az sem árt, ha él még bennünk a kíváncsiság, mert így számtalan szexuális játékszert vagy segédeszközt kipróbálhatunk a Vágyaim.hu széles kínálatából. Az, hogy vibrátor, dildó, péniszköpeny vagy egyéb stimulátor mellett tesszük le a voksunkat, az a saját döntésünk. Vagyis nem teljesen, hiszen minden ilyen eszköz bevetéséhez egyértelmű és önkéntes beleegyezés szükségeltetik.

 

Azt hihetnénk, hogy ha ezeket megtesszük, akkor máris hátradőlhetünk, pedig a munkának még koránt sincs vége!

 

Dolgozni önmagunkon!

 

Végezetül fontos kiemelni, hogy amíg saját magunkat nem szeretjük, amíg nem vagyunk képesek saját magunkat elfogadni, amíg nem érezzük jól magunkat a bőrünkben, addig bizony teljesen mindegy, hogy ki lesz a társunk, nem fogjuk jól érezni magunkat.

 

Ha azonban hajlandóak vagyunk megszeretni önmagunkat, akkor egészen biztosan nagy sikereket érhetünk el a párkapcsolatunk terén.

Írd meg az eredményed!

Sokan nem találják el, melyik városok találhatóak ezekben az országokban! Neked sikerül? 8. rész KVÍZ

Friss és tiszta levegő korszerű szellőztető rendszerekkel