in

Biomed.hu nyereményjáték – nyerj 500 ezer forintot! A játék november 28-ig tart!

Hirdetés

Biomed.hu nyereményjáték – nyerj 500 ezer forintot! A játék november 28-ig tart!

A játék lépései


  1. Vásároljon 2021. március 1. és november 28. között legalább egy alkalommal a Játékban részt vevő, promóciós címkével ellátott Biomed terméket.
    FIGYELEM! Minden olyan vásárlás, amiről olyan nyugta készül, amin a promócióban részt vevő Biomed termékek vásárlása nem egyértelműen megállapítható, ilyenek egyebek mellett pl. az ún. gyűjtő blokkok, a Játékban csak úgy vehetnek részt érvényes módon, ha arról a Játékos tételes, a saját nevére és címére szóló számlát kér a vásárlás igazolásaként.
  2. Regisztráljon, majd töltse fel a vásárlást igazoló bizonylat adatait és a termék csomagolásában található promóciós szelvényen lévő kódot! A feltöltést 2021. április 5. és november 28. között teheti meg.
  3. A vásárlást igazoló eredeti bizonylat és az eredeti promóciós szelvény sértetlen állapotban történő megőrzése 2021. december 31-ig szükséges.
  4. A Játék ideje alatt nyerőidőpontok alapján kerül kisorsolásra havonta: 3 db 5000 Ft értékű, a Biomed webshopban beváltható kupon.
  5. Ha szeretné, ajánlja a nyereményjátékot és a Biomed krémeket barátainak, ismerőseinek és vegyenek együtt részt különdíj sorsolásunkon is, ahol 1-1 db 20.000 Ft értékű Biomed ajándékcsomag kerül kisorsolásra az ajánlókodot küldők és felhasználók között.

A Játék lezárását követően kerül kisorsolásra a fődíj, 500.000 Ft bankszámlára utalva.

Ne feledje, minél több alkalommal vásárol legalább 1 darabot a promóciós címkével ellátott Biomed termékekből, annyiszor több esélye van a nyereményekre!

Jó játékot, sok szerencsét kívánunk!

Bővebb – Biomed.hu nyereményjáték

The post Biomed.hu nyereményjáték – nyerj 500 ezer forintot! A játék november 28-ig tart! appeared first on Ingyenes nyereményjátékok, lottószámok, vetélkedők egy helyen.

Játssz rendszeresen! Vár a nyeremenyhirek.com

Írd meg az eredményed!

Nem mindennapi dolgok kvíze! Lehet, hogy neked sikerül?

Coca-Cola nyereményjáték a Pennyben – Csapj le a frissítő nyereményekre! A játék augusztus 25-ig tart!