in

Bokacsizmák az őszi szezonra

A levelek elkezdenek sárgulni, majd lehullanak, előkerülnek a sálak és a sapkák, majd jöhetnek az őszi bokacipők, amelyek melegen és kényelmesen tartják a lábunkat. Az ősz egy igen színes és komfortos évszak azok számára, akik nem kedvelik annyira a hőséget, nem szeretik a havat és a hideg időt. Aki kedveli ezeket a hónapokat, azoknál a ruhatár is sokat változik, hiszen jöhetnek a sárga, a barna, a bordó, valamint az egyéb őszi árnyalatok. De vajon mi a helyzet a cipőkkel? 

 

Ebben a cikkben segítünk dönteni, hogy milyen bokacsizmát érdemes beszerezni ebben a szezonban. 

Hirdetés

Újdonságok hada

 

Az őszi bokacsizma és bakancs divat minden évben tud újat mutatni. A stílusos megjelenés mellett a gyártók ügyelnek még a praktikusságra, valamint a vastagságra és a színekre. Az ősz mindig egy olyan időszak, ami nagyon változékony, így a ruhatárunkat is ehhez kell alakítani. A Borgo.hu csizmái és bakancsai remek lehetőséget adnak arra, hogy ilyenkor se maradjunk tökéletes lábbeli nélkül. 

 

Ezekben a hónapokban gyakran esős nap követi az esős napot. Éppen ezért az ideális darab amellett, hogy jól néz ki, vízálló, legalábbis igyekszik az lenni. A legrosszabb, ha ilyenkor pocsolyába lépünk, majd szinte azonnal megérezzük a vizet a zoknin keresztül. Ez nyáron még elviselhető, hiszen többnyire meleg van, ilyenkor viszont nagy az esély arra, hogy megfázzunk és ágynak dőljünk.

 

Milyen szempontokat vegyünk figyelembe?

 

A hideg és nyirkos idő sosem ok arra, hogy ne legyünk stílusosak. Sőt, ősszel nagyon könnyen varázsolhatunk magunkra divatos szetteket. Sokszor egy sál, egy sapka, esetleg egy mutatós kabát is sokat dob a megjelenésünkön. Emellett az ideális bokacsizma passzol a személyes stílusunkhoz, emellett örömmel tölt el bennünket minden egyes reggel, amikor magunkra kell azt kapni munka előtt. 

 

Ráadásul mivel ilyenkor gyakran csúszósak az utak, így nagyon fontos, hogy az adott modellben biztonságosan tudjuk közlekedni. Az ideális darab nem csúszik és jó tapadást biztosít, hogy balesetmentesen járhassunk. Persze fontos a kinézet, de a trendi megjelenés sose menjen a biztonság rovására. A legjobb talán egy profilozott és gumiból készült talp, ami nem kopik, nem törik, nem megy tönkre pár hónap alatt. 

 

Milyen anyagot válasszunk?

 

Másik fontos kérdés az anyag, hiszen a bokacipő esetében ez egy igen fontos tényező. A bőr mindig remek döntés, hiszen az idő előrehaladtával csak még szebb lesz, legalábbis, ha gondoskodunk róla. A műbőr sem rossz döntés, hiszen egyszerűen tisztítható, ráadásul az előállítása még az állatokra sincs rossz hatással. Más kérdés, hogy kevésbé tartós, így sok esetben nem árt befektetni egy jobb minőségű csizmába. 

 

Októberben és novemberben már nyugodtan kombinálhatjuk a bokacipőnket szoknyával és vastag harisnyával, hiszen ebben a szezonban tényleg csak a képzelet szab határt a megjelenésünknek.

Írd meg az eredményed!

Túl sok fotót őrizgetsz a telefonodon? Készülhet belőlük vászonkép!

Problémás szexuális élet? Van megoldás!