in

Exatlon Hungary 2021 tegnapi adás teljes – nézd meg a 105. adást

Hirdetés

Exatlon Hungary 2021 tegnapi adás teljes – nézd meg a 105. adást

Erre senki sem számított: Nem kegyelmeztek egymásnak a Négyek Viadalán lányok!

Exatlon Hungary a TV2 extrém sport-realytije. A Bajnokok és a Kihívók 8-8 fős csapatokban küzdenek meg egymással a versenyben. Az egyik csapat egykori és jelenlegi élsportolókból áll, ők a „Bajnokok”, a másik csapat tagjai pedig azok, akiknek életében kiemelkedően fontos a sport, akár versenyszerűen is űzik, ők a „Kihívók”.

A Bajnokok és Kihívók minden nap a speciálisan kiépített pályákon versenyeznek, mindkét csapat összes tagjának teljesíteni kell az aznapi kihívást. Azt, hogy kinek ki lesz az ellenfele, a játékosok döntik el csapat vagy egyéni taktikai döntés alapján.

A pályák különböző elemekből épülnek fel: futópályák, úszómedencék, gátakkal és akadályokkal nehezített terepek, egyensúlyi kihívások, csúszdák, kúszópályák, alagutak. Fontos a sebesség, az egyensúly, a rugalmasság, az erő, az ügyesség, a koordináció, és a kiváló koncentráció.

A versenyzőknek a lehető legjobban kell teljesíteniük a kihívásokat, hogy biztosítsák helyüket a csapatban, mert akik a leggyengébben teljesítenek, azok közül minden héten egynek távoznia kell az Exatlon Hungary-ból. A csapatok: Bajnokok: 4 férfi és 4 nő, akik már igazi győztesek és igazi hősök. Kihívók: 4 férfi és 4 nő, akik még lehetnek igazi győztesek és igazi hősök.

Írd meg az eredményed!

Retrókvíz II. Ismered az örökzöld magyar slágereket?

Hány Koncz Zsuzsa dalt ismersz fel? Kvíz – 1. rész