in

Ismerd meg a fejlett e-kereskedelmi technológiát és a legfontosabb előnyeit!

Az egyik legnehezebb kérdés webshop készítés előtt, hogy milyen e-kereskedelmi technológia mellett döntsünk. Azonban bármennyire is fejlett rendszert választunk, amely bőséges marketing-eszközkészletet kínál, ha nem rendelkezünk a szükséges szakértelemmel, és nem a megfelelő szemlélettel fogunk bele a tervezésbe, kivitelezésbe, könnyen elbukhatunk.

 

Nem véletlenül olyan népszerű a Shopify, de esetében is fontos, hogy kizárólag online marketing szemlélettel használhatjuk ki minden előnyét. 

 

Mikor jelent kiváló választást? 

 

Elsősorban azoknak a vállalkozóknak ajánlott, akiknek nem jelent problémát az angol nyelv, illetve a gyors növekedés mellett a terveik között szerepel a nemzetközi terjeszkedés is, és persze nem okoz nehézséget a tranzakciós költségek kitermelése sem. Ugyanakkor a Shopify webshop készítés során kérhetünk segítséget egy full-stack ügynökségtől is, például a 7Blog online marketing ügynökségtől. 

 

Az együttműködés által egy nemzetközi tapasztalattal rendelkező marketing csapattal dolgozhatunk, megismerhetjük a leginnovatívabb kereskedelmi technológiákat. A szakértők tesztelt integrációkkal és Shopify applikációkkal támogatják a vállalkozásunk növekedését.

 

Ha tehát szeretnénk kiaknázni a kiváló e-kereskedelmi megoldásban rejlő lehetőségeket, bízzuk bátran profikra a webshop készítés folyamatát!

Hirdetés

A Shopify erősségei

 

Már önmagában a beépített marketing funkciók hatalmas előnyt jelentenek, többek között az, hogy egy extra gyors, SEO-optimalizált platformról van szó, automatizációs megoldásokkal, rengeteg igénybe vehető applikációval. Ugyanakkor nem mehetünk el szó nélkül a rugalmas store menedzsment mellett sem. A kuponok és hűségprogramok lehetősége, a dropshipping, a visszáru könnyű kezelése szintén erős fegyvereknek számítanak, amelyek igazán kelendővé teszik a Shopify-t. 

 

Külön előny, hogy egyszerűen kezelhető a dashboard, segítség továbbá az automata készletkezelés, ha pedig ez még nem lenne elegendő a döntéshez, részletes forgalmi és termékriportok is a rendelkezésünkre állnak.

 

A biztonság sem jelent problémát

 

A Shopify különösen ügyel a biztonságra, mondhatjuk úgyis, hogy mindent megtesz annak érdekében, hogy feltörhetetlen legyen és az is maradjon. 

 

Ha tehát korábban aggódtunk emiatt, és mindenképpen olyan e-kereskedelmi technológia mellett tennénk le voksunkat, amely maximális biztonságot garantál, beleértve az SSL tanúsítványt, a biztonságos fizetési opciókat, aligha találhatnánk jobbat.

 

Mikor érdemes full-stack ügynökségre bízni a webshop készítést?

 

Legfőképpen akkor, ha kiemelten fontos a gyors növekedés, ha nagyon erős versenyben kell helytállni, illetve nemzetközi terjeszkedés is a tervek között szerepel. Ne feledjük, hogy sokkal könnyebb a nulláról felépíteni a megfelelő alapot, mint később korrigálni a hibákat.

 

Írd meg az eredményed!

Takarítócég választás Budapesten

Teljes irodaellátás egész Magyarországon