in

Kisbútorok, amikkel igényesen megoldható a tárolás

Ahhoz, hogy otthonunkban maradéktalanul komfortosan érezzük magunkat, elengedhetetlen, hogy rendelkezésünkre álljanak azok a bútordarabok, amiket praktikusan fel tudunk használni a tárgyak igényes tárolására.

 

Erre pedig remek megoldást nyújtanak a MÖBELIX kisbútorai, amik magas minőséget képviselnek, ugyanakkor megfizethetőek is. A kínálatban többek között a komódokat, a térelválasztókat, a polcokat és a vitrineket is megtaláljuk.

 

Mindannyian megtapasztaltuk már, hogy mennyire bosszantó tud lenni, amikor az adott dolog, amire éppen szükségünk lenne, két helyiséggel odébb van valamelyik szekrény hátuljában. Ezekkel a kisbútorokkal elkerülhetjük ezt a kellemetlen szituációt, mert minden dolgot ott tudunk tárolni, ahol a leggyakrabban használjuk. 

 

A komód plusz helyet biztosít a ruháknak

 

Ideális esetben rendelkezünk egy nagy méretű gardróbszekrénnyel, ami helyet biztosít az összes ruhánknak. Ám könnyen előfordulhat, hogy vannak olyan ruhadarabjaink – ilyenek lehetnek például a zoknik, harisnyák, alsóneműk, trikók -, amiket kényelmesebbnek érzünk külön, egy könnyebben hozzáférhető helyen tárolni.

 

Erre kínálnak remek alternatívát a fiókokkal felszerelt komódok, amikben igényesen és praktikusan tudjuk rendszerezni a ruháinkat. Az pedig, hogy ennek a kisbútornak hol találunk helyet a szobában, csak rajtunk áll! Akár az ágy mellé is tehetjük, hogy ébredést követően azonnal kéznél legyenek azok a holmijaink, amiket minden nap viselünk.

 

A térelválasztó polcként is funkcionálhat

 

Könnyen előfordulhat, hogy egy adott helyiséget, például a nappalit több mindenre is használjuk. Gondolunk itt például arra, hogy egyrészt közösségi térként funkcionál, ahol gyakran összegyűlik a család, ugyanakkor oda helyezzük el az íróasztalt is a számítógéppel, vagyis egy kis dolgozósarok is helyet kap benne.

Hirdetés

Ilyenkor jó megoldás lehatárolni a teret egy nyitott térelválasztóval, ami szépen elválasztja a két részt egymástól, ugyanakkor nem teszi egyiket sem zárttá vagy sötétté. Ezek az elemek gyakran polcokkal is rendelkeznek, amik remek lehetőséget teremtenek arra, hogy díszeket vagy könyveket helyezzünk rájuk. 

 

A tálalás nélkülözhetetlen eleme, a vitrin

 

Sokan szívesen fogadunk vendégeket az otthonunkban, akiket természetesen valami finomsággal is megkínálunk. Az ételek esztétikus és kényelmes tálalásához nagy segítséget nyújt az ebédlőben vagy a nappaliban elhelyezett vitrin. 

 

Az otthonunk berendezése, kialakítása során nagy figyelmet kell szentelnünk arra, hogy a belső terek összhatásban, dizájnban elnyerjék a tetszésünket. Ugyanakkor nem feledkezhetünk meg a kényelemről sem, amit a megfelelő kialakítású bútordarabok tudnak biztosítani számunkra.

 

Az olyan bútorok, mint amilyen például a komód, a térelválasztó, a polc vagy a vitrin a mi otthonunkban is remek szolgálatot tehet. Ha a beszerzésük mellett döntünk, akkor mindenképp olyan megbízható boltot keressünk, mint amilyen a MÖBELIX!

Írd meg az eredményed!

Ismertették a 2024-es autópálya-matrica árakat

Te tudod, hol találhatóak ezek az UNESCO Világörökségi helyszínek? 2. rész KVÍZ