in

Rezgő pihenőszékek a babáknak

A gyereknevelés nem egyszerű dolog, a kezdeti időszakban pedig állandó felügyeletet igényel a baba, így a szülők az alapvető dolgaikat is alig tudják elintézni. Érdemes azonban beszerezni egy rezgő pihenőszéket, amelyben a kicsi úgy érzi majd, mintha az anyja ringató karjaiban lenne. Mutatjuk, milyen előnyei vannak egy pihenőszéknek!

 

A rezgő pihenőszék megnyugtatja a babát

 

A babák az első időszakban sokat alszanak, vagy pedig a külvilággal ismerkednek. Fontos, hogy sokat ringassák őket, mert ez nyugtatóan hat rájuk. De mivel a szülőknek is vannak feladataik, azokat sokszor lelkiismeret-furdalással végzik el, hiszen a pici addig sincs ölben.

 

Szerencsére ma már vannak olyan eszközök, amelyek megoldják ezt a problémát, és még sokkal többet is: a Baby Lion webáruházban kapható pihenőszékek rendkívül praktikusak, esztétikusak és többfunkciósak.

Hirdetés

Akár elaltatni szeretnéd a babádat, akár megetetni nyugodt körülmények között, akár csak szeretnél egy szusszanásnyi időt magadnak, tedd bele bátran egy rezgő pihenőszékbe a bébit, és figyeld, mennyire élvezi a ringatózást, mennyire nyugodt lesz.

 

Különösen népszerűek a Baby Lion webáruház Lionelo termékei, melyeknek a kezelésük egyszerű, a dizájnjuk pedig magával ragadó. Nemrégiben két új Lionelo pihenőszékkel gazdagodott a kínálat, ismerd meg mindkét típus előnyeit!

 

Lionelo Bella – elektromos ringató, pihenőszék és hinta

 

A Lionelo Bella is egy többfunkciós eszköz, hiszen hintaként és ringatóként is használható. A legjobb benne, hogy 360 fokban forgatható, így bárhová is teszed le, szemmel tudod követni, mit csinál a babád a székben.

 

Már újszülöttkortól használható egészen addig, míg a pici fel nem tud ülni magától, ám a biztonsági öveknek köszönhetően még ekkor sem tud kiesni a pihenőszékből. Ráadásul automatikus mozgásérzékelővel is fel van szerelve a ringató, így a baba minden mozdulatára jelez a szék, azonnal észreveszed, ha a babád mocorogni, ébredezni kezd az alvást követően.

 

A háttámla dőlésszöge 3 fokozatban állítható, kényelmes pihenést biztosítva így a picurnak. Az ellazulást segíti a 12 darab nyugtató dallam is, ennek hangereje is állítható.

 

A pihenőszék automata és éjszakai üzemmódban is működik, ez utóbbi esetében a ringatás fokozatosan lassul, majd magától leáll. A motor is nagyon halk, így ez sem zavarja a picit a pihenésben.

 

Ha a baba figyelmének lekötése a cél, az sem gond, ugyanis a Lionelo Bella levehető, állítható játékot is tartalmaz, ami körben forog.

 

A készülék távirányítóval és manuálisan is működtethető. További nagy előny még, hogy a szék párnája bambusz anyagú, könnyen mosható, jó szellőzést biztosít, így megakadályozza a baba izzadását is.

 

Lionelo Bella Szett – 4 in 1

 

A Lionelo Bella Szett azzal egészül ki a fent bemutatott termékhez képest, hogy még egy funkciója van: elektromos bölcsőként is használható, mivel plusz egy ülés jár hozzá. A mózeskosárba téve fekvő pozícióban is ringatható a bébi.

 

Válassz igényeidnek megfelelő, szép és biztonságos pihenőszéket napjaid könnyebbé tételéhez a Baby Lion webáruházból!

Írd meg az eredményed!

A stressz és a világ változásainak összefüggései

Karitatív szó jelentése – Mutatjuk, hogy mit is jelent!