in

10 Harry Potter kvíz, amiben megmutathatod mit tudsz a népszerű filmekről

Hirdetés

Összeállításunkban Harry Potter kvízeket szedtünk csokorba.

Íme a 10 Harry Potter kvíz, amiben megmutathatod mit tudsz a népszerű filmekről.

Harry Potter és a bölcsek köve kvíz

Mivel imádjuk Harry világát, ezért úgy gondoltuk, minden kedves HP-fan örülne egy kicsit részletesebb, kicsit több kérdésből álló játéknak. Ezért kitaláltuk, hogy minden egyes tanévből készítünk Nektek egy kvízt. Ha azt gondoljátok, mindent tudtok Harry varázslatos kalandjairól, akkor bizonyára nem jelenthet nehézséget ez a 21 kérdés sem. De vigyázat, az utolsó kicsit cseles.

Indulhat a játék? Kezdjük!

Harry Potter és a bölcsek köve kvíz haladóknak!

A Harry Potter-sorozat sztárjai kvízjáték

Harry Potter és a titkok kamrája kvízjáték

Harry Potter és az azkabani fogoly kvíz

És te meg tudod csinálni? Lehetetlen Harry Potter kvíz!

Még mindig várod a baglyot Roxfortból? Itt egy teszt, amivel bebizonyíthatod, hogy te is méltó vagy a varázslóiskola levelére!

Töltsd ki és tudd meg, hogy mennyire vagy képben az első két kötet történéseivel, szereplőivel és fogalmaival.

Itt próbálhatod ki a tesztet

Mennyire vagy otthon Harry Potter világában? Kvíz!

2019-ben 20 éve volt, hogy magyar fordításban is megjelent J. K. Rowling Harry Potter-sorozatának első kötete. Az azóta eltelt években itthon is gyerekek tízezrei nőttek fel a zseniális könyveken meg a belőlük készült filmeken, és legalább ilyen magas azoknak a száma, akik felnőttként sem tudják megunni a varázslatos történeteket.
A divany.hu kvízében most azokat szeretnék megszólítani, akik nemcsak a mozivászonról, hanem a vaskos kötetek lapjairól is jól ismerik a szereplőket és a történet mellékszálait is. A hét kötet mindegyikéből válogattunk kérdéseket, hogy próbára tegyük a hardcore rajongókat.

Harry Potter kvíz a napikvizen

A Harry Potter kvíz tesztek sokunk kedvence. Próbára teheted tudásod játékosan, mennyire ismered Harry Potter film sorozat szereplőit, varázsigéit. Melyik Harry Potter karakter vagy, azt is megtudhatod a napikviz.hu tesztjeiből.

Harry Potter varázsige kvíz

Mennyire ismered a Harry Potter sorozatban szereplő varázsigéket?

Klikk a játékhoz

Még Harry Potter kvíz

Ki tudod maxolni az eddigi legnehezebb Harry Potter-kvízt?
Tedd próbára a Harry Potter-tudásodat a Cosmo RAVASZ-szintű kvízével!

Gyerekkorodban láttad a Harry Potter és a Bölcsek kövét, és azóta is szinte hazajársz a Roxfortba? Ha nem csak a filmeket láttad, hanem a könyvet is olvastad (többször is), akkor biztos igazi fannak tartod magad. Sőt, akkor meg aztán tényleg hatalmas Potterhead vagy, ha a Legendás állatok-filmeket is csekkoltad a moziban és megvan az összes kis kiegészítő kötet is. De vajon el tudod érni a maximális pontszámot a Cosmo Harry Potter-kvízében?

Katt és kiderül.

Harry Potter-kvíz: Téged melyik házba osztana be a Teszlek Süveg?

Te is még mindig várod a roxforti baglyot, hogy felvételt nyertél a varázslóképzőbe? Akkor üdv. a klubban! J. K. Rowling szülinapja alkalmából megtudhatod, hogy melyik házba sorol be a Teszlek Süveg. Griffendél, Mardekár, Hugrabug vagy Hollóhát?

Most kiderül!

A legnehezebb Harry Potter kvíz! 10 kérdés, ami biztos kifog rajtad

A legnehezebb Harry Potter kvíz

Tudjuk, hogy nagyon sok Harry Potter-rajongó létezik széles e világon (a szerkesztőségünk tagjai is legalább kétszer olvasták az összes könyvet), de vajon hányan vannak az IGAZI rajongók? Azok, akik valóban kívülről-betéve ismerik a sztorit? Azok, akik a legapróbb részletekre is emlékeznek? Nyilván nagyon kevesen. Te közéjük tartozol?

Most kiderül, a famcafe.hu összeállított ugyanis egy nagyon nehéz kvízt, amit nem sokan tudnak hibátlanul megoldani. Sok sikert hozzá!

Azt hiszed te vagy a legnagyobb Harry Potter fan? Akkor ezt a kvízt figyeld!

Úgy érzed, hogy igazi HP-rajongó vagy? Meg tudod különböztetni a Harry Potter filmeket a jelenetek alapján?

Klikk a játékért

Harry Potter-kvíz

Mennyire emlékszel a Harry Potter című sorozatra?

Következő kvízből megtudhatod!

Írd meg az eredményed!

Hogy pörög az agyad? Tudáspróba KVÍZ

Vigyázat! Tudásfelmérő KVÍZ! Jó leszel?

Hirdetés