in

A te táskádban ott lapul már a tökéletes zseblámpa?

Talán nem meglepő ez a kérdés, hiszen ha a férfiakat kérdezzük, teljesen más dolgok kerülnek elő a táskákból. Náluk egyáltalán nem lesz furcsa, ha csavarhúzó, kihajthatós bicska vagy éppen valamilyen sportszer kerül elő. Vagy épp egy zseblámpa. Egy zseblámpa?

 

Bizony, bizony, a SZEXSHOP.hu maszturbátorai között találhatsz olyan játékszert, amely megszólalásig hasonlít egy zseblámpára, miközben egyáltalán nem is az. Ezzel a trükkel hamar elejét veheted minden kínos helyzetnek, nem kell akkor sem magyarázkodni, ha esetleg kikandikálna egy vonatút során. De miért is jó, ha ott lapul egy Fleshlight a táskádban? Tarts velünk, és megtudhatod!

Hirdetés

Nem csupán a kezek léteznek!

 

Jó, ha tudod, hogy nem csak a bal vagy a jobb markod létezik, amikor az örömszerzésre kerül a sor. Persze mindenki ezzel indítja az önkielégítési karrierjét, a kérdés inkább az, hogy megragadsz-e ennél, vagy esetleg tovább finomítod a procedúrát, és továbblépsz az eszközhasználat felé.

 

Itt jegyeznénk meg, hogy a marok szindróma mint olyan rendkívüli veszélyt jelent: ha hozzászokik a nemi szerved a nagyon erős szorításhoz, akkor utána semmilyen hüvely nem fog örömet szerezni neki, ugyanis egyik sem lesz olyan szűk és szoros. Ezt az anomáliát hivatott feloldani a maszturbátorok sokasága.

 

Miért előnyös a Fleshlight?

 

Az egyik legnépszerűbb eszköz, ahogy a neve is utal rá, tökéletesen formázza a zseblámpát, csupán itt a húsosabb verzió lesz a kezedben. Ez azonban nem világítani fog, hanem tökéletesen megformázva a hüvelyt, csak arra vár majd, hogy belehelyezd a hímvessződ, és máris indul az örömszerzés.

 

A készülék ergonomikus kialakítású, élethűen mintázza a hüvelyt, illetve több funkció is elérhető rajta. Természetesen ez is többféle változatban kapható, hiszen ahány férfi, annyi igény, annyi preferencia. Mivel kiválóan mintázza a valóságot, ezért még csak unalmas sem lesz, hiszen mennyivel érdekfeszítőbb egy hüvelybe élvezni, mint a markodba?!

 

Jót tesz az egészségednek!

 

Bármilyen furcsán is hangzik, az önkielégítés jót tesz az egészségi állapotodnak. Természetesen ez alatt a normál mennyiséget értjük, hiszen ahogy az élet minden egyéb területén, úgy itt is vezérelv kell, hogy legyen a mértékletesség.

 

Ha önmagad kényeztetése gyanánt néha magadhoz nyúlsz, azzal csökkented a stressz-szintedet, helyreállítod a békés lelki állapotot, a vérnyomásodat, sőt, még a hímvessződre is pozitív hatással lesz a Fleshlight, hiszen erősíted vele az izmaidat, így aztán javulnak az erekciós képességeid.

 

Bármilyen hihetetlen is, a boldogsághoz bizony nagyban hozzájárul a rendszeres orgazmus, így jó, ha néha önmagad gondoskodsz róla. Sőt, mindezt biztonságos keretek között teheted meg, persze oda kell figyelni arra, hogy megfelelően megtisztítva, megszárítva, helyesen tárold. Ha így teszel, garantáltan biztonságos örömökben lesz részed!

Írd meg az eredményed!

Megtalálod az egyetlen egy különbséget a képek között? Kiváló vagy, ha felfedezed ezt 5 másodperc alatt

Ha egy különleges amerikai whiskeyre vágysz, most adunk egy remek tippet!