in

Bukkális masszázs segítségével kíméletesen szépülhet arcbőrünk

Az idő múlásával arcunkon egyre jobban meglátszanak a külső behatások, az életmódunk és a kor. A ráncok és a megereszkedett bőr megjelenése nem mindenkinél ugyanabban az időszakban alakul ki, genetikai adottságaink szintén befolyásolják az öregedési folyamatot.

Hirdetés

Néhányan kiegyeznek külsejükkel, mások azonban változtatni szeretnének, és ismét fiatalos, friss és üde arcbőrre vágynak. Az Aesthetica Orvosi Központ az arcfiatalítás és bőrmegújítás számtalan változatát kínálja, ablatív és non-ablatív megoldásokkal. Azok számára, akik félnek az operációtól vagy nem kedvelik a tűszúrás miatti kellemetlenséget, javasolt eljárás lehet a bukkális masszázs. A kíméletes módszer forradalmasíthatja a szépségápolást. Nézzük a beavatkozás menetét, hatékonyságát bővebben!

 

Masszázsterápia

 

Az esztétikusabb és kontúrosabb arcvonások elérésére eddig általában a hialuronsavas feltöltést vagy a plasztikai sebészeti beavatkozásokat választották a hölgyek. Viszont vannak, akiknek a zsírpárnák túlzott mennyisége okoz problémát. A fájdalmas eljárások helyett érdemes kipróbálni a bukkális masszázst, mely kozmetikai kezelésnek számít.

 

Különlegességét az adja, hogy nemcsak a bőr külső felületén végzik a beavatkozást, hanem a szájüregben is folyik a masszírozás. Ennek oka, hogy a bukkális zsírszövetek elsősorban a felső és alsó rágóívek közötti területen, a szájon belül találhatóak. Az arc teltebb megjelenését biztosító zsírpárnák mértéke túlzó, pufókabb, gyermeki hatásúvá válik az arc, mely sokaknak kellemetlen lehet.

 

Miért ne a műtétet válasszuk?

 

Egyszerű és gyors megoldás lehet a műtéti eltávolítása a bukkális zsírpárnáknak, azonban senkinek nem ajánljuk. Ez kockázatos és visszafordíthatatlan eljárás. A részleges buccalis lipectomia csábító lehetőséget kínál, de a plasztikai sebészek többsége elutasítja a kezelést.

 

Miután 35 éves kor után az arcon található zsírszövet rohamosan csökkeni kezd, a természetes folyamaton kívüli beavatkozással az arc beesetté válik, deformálódik, hatására az öregedés gyorsabb és látványosabb lesz. Ugyan az azonnali eredmény látványos, viszont néhány év elteltével súlyos árat fizethetünk meggondolatlanságuk miatt.

 

Esztétikus külső masszázs segítségével

 

Ha mindenképpen kontúros arcvonásokra vágyunk, akkor próbáljuk ki a bukkális masszázst! Az arcvonásokat ezzel a kíméletes eljárással is nagyban meg tudjuk változtatni, és lehetőséget biztosít az arc alsó részének fiatalítására is.

 

A több fázisból álló masszázs az arcbőr tisztításával kezdődik, majd az arc, nyak és dekoltázs kezelése következik. A kozmetikus szakember intraorális szakaszban a mimikai és rágóizmokat, valamint az ízületi kapcsolódásokat dolgozza át. Miután ezek a területek az arcon kívül nem érhetőek el, a szájüregben történik a masszázs.

 

A beavatkozást követően erőteljes liftinghatást érhetünk el, illetve a ráncok szintén halványulhatnak. Azoknak is hasznos, akiknek az arc idegeinek működése problémás.

 

Írd meg az eredményed!

Indiai aszkéta – válasz rejtvényhez

Kisállattal külföldre? Mire kell figyelnünk egy ilyen utazás során?