in

Konyhafőnök VIP 2021: Marót Viki kiesett, Schobert Norbi visszatért!

Hirdetés

Konyhafőnök VIP 2021: Vásáry André kiesett, és újabb dráma!

Az első elődöntő hét harmadik napján tért vissza Schobert Norbi a Konyhafőnök VIP mezőnyébe, stroke-ját követően, versenytársai és a zsűri nagy örömére.

 Az orvosi engedéllyel, saját felelősségére visszatérő fitneszgurut nem lehetett kizökkenteni! Sikerrel vette az akadályt és tovább is jutott a következő versenynapra!

Az első főzés során Rácz Jenő séffőzése borzolta a kedélyeket. A Michelin-csillagos séf wagyu steaket sütött kacsamájjal töltött kumkvattal és borjúbrízes tartlet-tel. Zámbó Krisztián előnnyel kezdte a napot, így ő a zsűripultban figyelhette meg a feladat trükkjeit és még egy elemet is készen kapott a tányérjára. Hátráltatása azonban Fördős Zé szerint az eddigi legdurvább volt: Krisztián dalait kellett az egyik versenyzőnek hallgatnia, míg Rácz Jenő az ételt készítette. Tóth Vera lett az “áldozat”, akinek így sokszorosan nehezített főzéssel kellett szembe néznie.

A második főzésben Olaszország színes tésztái kaptak főszerepet. Borítékok döntötték el a versenyzők sorsát, azaz, hogy ki és milyen tésztafajtával dolgozhatott. Spagettivel főzött Norbi, farfelle tésztával Marót Viki, tagliatelle tésztával Osvárt Andi és raviolival Nagy Sanyi. Azonban A Konyhafőnök VIP a nem várt meglepetésekről is szól: a pulton búrák alatt galambhús várta a versenyzőket, ezt a hozzávalót kellett beépíteniük tésztás ételeikbe.

Sárközi Ákos egyik kedvenc alapanyaga a galamb. Ezt Fördős Zé nem hagyhatta szó nélkül: be is állította főzni a séfet, trükkös teleport doboza pedig lekváros kenyeret rejtett! A kék csapat mentora ezúttal is bizonyította konyhai zsenialitását. Osvárt Andit előnye pedig újra Rácz Jenővel “hozta össze”. Most nem közös bevásárlás, hanem közös főzés volt a jutalma, 5 perc erejéig.

A zsűri döntése alapján az első elődöntő hét harmadik napján Marót Viki vette le a piros kötényt. Számára véget ért a verseny A Konyhafőnök VIP címért és az ezzel járó 10 millió forintért. A következő adásban párosával főznek Rácz Jenő versenyzői, egyvalaki pedig egyenes ágon juthat tovább a középdöntőbe!

The post Konyhafőnök VIP 2021: Marót Viki kiesett, Schobert Norbi visszatért! appeared first on Retromuzsika.hu.

Írd meg az eredményed!

Online IQ-teszt ingyen: töltsd ki!

Konyhafőnök VIP 2021. 7. adás – nézd vissza online!