in

Megéri-e online rendelni telefont?

A legtöbb ember ma már online intézi a vásárlásait, legyen szó könyvről, ajándékról vagy valamilyen dekorációs tárgyról. Sőt! Sokan még ruhát és cipőt is mernek rendelni a netről, nem félve attól, hogy a méret majd nem lesz jó: hiszen ott van a csere lehetősége is.

 

Ugyanígy nem kell félni tehát az elektronikai eszközök webáruházból történő vásárlásától sem, ma már ez teljesen bejáratott dolog. Nyert ügyünk van, ha egy olyan boltot találunk, ahol a termékleírások is részletesek: a mobilokat, tableteket és kiegészítőket árusító CoolMobile.hu webshop ilyen. Egyik kedvelt termékük, a Realme 11 5G kapcsán is számos információ található. Nézzük, mit írnak róla!

Hirdetés

Ami segíthet a döntésben

 

Az egyik legnagyobb félelme azoknak, akik nem mernek online rendelni, hogy mi van, ha a készülék nem lesz jó, nem olyan a mérete, amilyenre gondoltak: nagyobb, nehezebb – kisebb, könnyebb –, mint a jelenlegi mobiljuk.

 

Talán ez az egyetlen egy dolog, ami miatt azt lehet mondani: valóban érdemes befáradni egy telefonboltba és kézzel megfogni minden egyes szóba jöhető készüléket. Látni fogjuk azonban, hogy nincs nagy eltérés az egyes modellek között. Jellemzően 6,7-6,9 hüvelykes kijelzőkkel rendelkeznek, a súlyuk 170-200 gramm közé tehető, az átlag vastagságuk pedig kb. 8 mm.

 

Célszerű lehet megnézni, hogy jelenleg milyen eszközünk van, és azzal összehasonlítani a vágyott darabot. Ez is jó kiindulópont lehet. A habituációnak nevezett pszichológiai jelenség szerint azonban előbb-utóbb mindenhez hozzászokunk, nem fordítunk figyelmet a már ismert dologra, így az új telefon fogása, mérete sem lesz pár héten belül furcsa a számunkra.

 

Az összes többi jellemző: használjuk a netet!

 

A fent említett méreten, képátlón kívül valójában minden mást le tudunk ellenőrizni a neten. Össze tudjuk hasonlítani két telefon paramétereit, ráguglizhatunk, hogy egyes szakkifejezések mit jelentenek, videós teszteket nézhetünk. Megéri hát inkább online rendelni!

 

Nézzük, a Realme 11 5G esetében milyen információkhoz juthatunk hozzá a webáruház termékleírását olvasva!

 

Megtudjuk például, hogy a készülék kijelzője IPS LCD technológiájú, valamint 120 Hz-es képfrissítéssel, 1080 x 2400 pixeles képfelbontással és 680 nites maximum fényerővel rendelkezik. Ha nem tudnánk, mindez mit jelent, felkereshetjük a CoolMobile.hu blogját is, ahol hasznos információkat találhatunk. De az ügyfélszolgálatot is hívhatjuk, ahol készségesen segítenek.

 

Mi itt most csak annyit jegyeznénk meg, hogy az eddig felsorolt tulajdonságok alapján úgy tűnik, hogy egy remek középkategóriás készülékkel van dolgunk, amely egyáltalán nem marad alul a többi okostelefonnal szemben.

 

Jobb, mint gondolnánk!

 

Sőt! Vannak a Realme 11 5G mobilnak egészen jó jellemzői is: ilyen már eleve az, hogy 5G-kompatibilis, de az is ide sorolható, hogy az akkumulátora 5000 mAh-s, vagy hogy rendelkezik Dual SIM-mel.

 

A tárhelye bővíthető, a hátlapon a főkamera 108 MP-es, ujjlenyomat-olvasó is van beleépítve: ezek is mind olyan tulajdonságok, amelyek miatt megéri ezt a telefont választani! Rendeljük meg nyugodtan!

Írd meg az eredményed!

Fagerendára van szükség, de nem tudjuk melyik lesz ideális? Minden helyzetre van megoldás!

Takarítócég választás Budapesten