in

Mit jelent a vonzalom?

A vonzalom önmagában annyit jelent, hogy a másikat kívánatosnak találjuk, késztetést érzünk arra, hogy a másikat megérintsük, megcsókoljuk, ágyba vigyük. Sok esetben az ember nem tapasztal vonzalmat a másik iránt, amivel semmi gond nincs, hiszen mindenkinek más és más embertípus jön be, így senkire nem lehet általánosságban kijelenteni, hogy ő bizony vonzó. Van, akinek biztosan az lesz, de akadnak majd személyek, akik ezt nem így látják. 

 

De mit jelent valójában a vonzalom és mi tartozik ebbe bele?

Hirdetés

Erotikus kellékek és a vonzalom

 

Sokszor azt gondoljuk, hogy a szexualitás, a vonzalom kizárólag a külsőre vonatkozik, pedig ez közel sem így van. A Szeresdmagad.hu mell- és bimbószívó pumpáinak használata sokszor önmagában is vonzó tud lenni. Az erotikus kellékek mindenkit garantáltan érzéki hangulatba hoznak, segítenek abban, hogy felébresszük egymásban a vágyat. Ez nemcsak az egyik félnek jó, hanem mind a kettőnek, hiszen a hölgyek élvezik használni, az urak pedig annál is jobban imádják azt nézni. 

 

Extrémnek tűnhet, azonban el kell, hogy áruljuk, nem ritka a mell- és a bimbószívó pumpák alkalmazása egy kapcsolatban. Ennek köszönhetően a gyönyör mámoros pillanatait lehet átélni, ráadásul még vonzóbbnak, még kívánatosabbnak érezzük majd a másikat. Hagyjuk, hogy a fantáziánk elkalandozzon, hiszen ez mindig új izgalmakat hoz egy kapcsolatba. 

 

A vonzalom típusai

 

Vannak például aszexuális emberek, akik sosem tapasztalnak szexuális vonzalmat a másik iránt, azonban ez nem azt jelenti, hogy ők ne ismernék ezt a fogalmat. A nem testi vágyból fakadó, ámde mégis izgalmas formái ugyanúgy lehetnek izgalmasak és érdekesek. A romantikus vonzalom például azt jelenti, hogy teljesen érzelmekből fakadó kapcsolatot szeretnénk a másikkal. Van továbbá az esztétikai vonzalom, ahol valakihez a megjelenése miatt vonzódunk. 

 

Az érzéki vonzalom kapcsán beszélhetünk arról, hogy ellenállhatatlan vágyat érzünk a másik ember iránt. Itt jönnek képbe a szexuális eszközök, az említett mell- és bimbószívó pumpák, az egyéb kellékek, amelyek segítenek könnyebben kapcsolódni a másikhoz. De ott van még a plátói és az érzelmi vonzalom egyaránt. Előbbi esetében barátkozunk a másikkal, majd kötődünk hozzá, de nem vágyból, vagy azért, mert nemük kapcsán vonzódunk hozzá. Ami az érzelmi vonzalmat illeti, itt nincs szó semmilyen eszközről, kézről vagy egyéb dologról, itt a vágy az érzelmi kapcsolatot jelenti. 

 

Mit tehetünk?

 

Ahogy már említettük, a szexuális segédeszközök sokat segíthetnek abban, hogy a másikhoz ne csak egyféleképpen vonzódjunk. A mell- és bimbószívó pumpák kis méretük ellenére igen hatékony kellékek, amelyek a mellbimbót szívják és rezgéssel stimulálják. A merev anyagból készült apróságok mindig a helyükön maradnak, fokozzák az élvezeteket, ezáltal sokkal izgalmasabbá és érdekesebbé teszik a másik felet.

Írd meg az eredményed!

Milyen szempontokat vegyél figyelembe, amikor kutyaeledelt választasz kedvencednek?

Mit jelentenek ezek a szimbólumok? Lássuk, mennyire emlékszel ezekre! KVÍZ 1. rész