in

Stabil és gyors szerverekre van szükséged? Itt a megoldás!

Ha valaki azt tapasztalja, hogy megnövekedett a weboldala látogatottsága, annak általában örülni szokott. Ez azonban adott esetben bizonyos teendőket is maga után vonhat, hiszen a korábban megszokottnál nagyobb forgalmat ki is kell tudni szolgálni.

 

Ilyen esetben jó ötlet SSD VPS bérlésben gondolkodni. Az AB Plusznál nyolc különböző virtuális szerver csomag közül választhatsz, így biztosan találni fogsz olyan konstrukciót, ami a leginkább megfelel az igényeidnek.

Hirdetés

Mit kell tudni a szóban forgó SSD VPS csomagokról?

 

Az AB Plusz által kínált SSD VPS csomagokért havonta is fizethetsz, de ha megteheted, akkor érdemes inkább az éves konstrukciót választani. Így ugyanis kedvezőbbre jön ki a virtuális szerver bérlésének havi költsége.

 

A VPS szervereket kiválóan lehet skálázni. Ha váratlanul megugrik később az oldalad forgalma, akkor sem kell aggódnod azon, hogy vajon képes lesz-e a vas kiszolgálni őket. További érv e mellett a megoldás mellett, hogy optimális magas input/output művelethez is, továbbá abban az esetben, ha egyedi beállításokat akarsz végezni a honlapodon. Arról nem is beszélve, hogy a virtuális szerverekért jóval kevesebbet kell fizetni, mint fizikai változataikért.

 

A lehető legköltséghatékonyabb megoldás a VPS

 

Amennyiben cégtulajdonosként keresed a lehető legjobb megoldást a vállalkozásod számára, akkor szerver tekintetében nincs jobb választás, mint a VPS. Rendkívül alacsony, kiszámítható havi költséggel használhatsz stabil és gyors szervereket, ha az AB Plusztól rendeled meg a szolgáltatást.

 

Ez a cég kizárólag márkás Dell szervereket használ. Ezek rendkívül gyors SSD meghajtókkal rendelkeznek, amelyek szélsebes oldalbetöltést tesznek lehetővé. A VPS csomagokhoz írt erőforrásokat dedikáltan biztosítják a VPS-ednek, így lényegében semmilyen kellemetlenséggel nem kell számolnod. A virtuális szerverek saját hardverekkel dolgoznak, ez az állítás megállja a helyét a CPU, a RAM, a HDD és az SSD tekintetében is. A működtetésre egyéni operációs rendszerrel is lehetőség van.

 

A hálózat stabilitásáról közvetlen BIX kapcsolattal, valamint folyamatos monitorozással gondoskodnak. Ha szükséged van rá, akkor napi mentéseket is készítenek a számodra, így maximális mértékben biztonságban tudhatod a weboldaladat, és nem kell hirtelen nagy mennyiségű adatvesztéstől tartanod e konstrukció keretein belül.

 

Mit tartalmaz konkrétan egy SSD VPS csomag?

 

Az AB Plusznál minden SSD VPS csomag tartalmaz legalább egy vCPU-t és egy fix IP címet. Ezenfelül az előfizetés keretein belül kapni fogsz Root SSH hozzáférést is, és te magad választhatod ki a számodra szimpatikus operációs rendszert.

 

A csomagokhoz járó Vmware hypervisorról tudni kell, hogy az egyik legmegbízhatóbb hypervisor a világon. Segítségével lehetőséged nyílik arra is, hogy akár Windows operációs rendszert futtass. A legnagyobb eltérés az opciók között természetesen a RAM és a tárhely mérete. Előbbi 256 MB és 6 GB között, utóbbi pedig 5 GB és 80 GB között változik attól függően, hogy melyik csomagot kéred.

Írd meg az eredményed!

Nagyapáink régi szavai KVÍZ – új rész

Sokoldalú és egészséges szendvicsek az irodában