in

Tudod, hogy miért olyan pihentető az alvás a boxspring ágyakban?

Saját hálószobádban is úgy érezheted magad, mint egy luxushotelben, ha boxspring típusú ágyat használsz. A speciális ágykeret rendszer ötvözi a hagyományos és a modern elemeket, és kiváló pihenést biztosít.

 

Az alvás minőségének javítása érdekében olyan fekhelyet kell választanunk, mely jól alátámasztott, stabil és kényelmes matraccal kiegészített. A mömax boxspring ágyak többféle variációját kínálja vásárlóinak, így saját stílusunknak és a hálószoba méretének megfelelő modellek kiválasztása egyszerűen megoldható. Ismerjük meg részletesebben is, hogy miért érdemes a boxspring típusú ágyat választani.

 

A boxspring ágyak felépítése

 

A príma alvási élmény, melyet a boxspring ágyak biztosíthatnak számunkra, a többrétegű felépítésnek köszönhető. A fekvőhely alsó része a box, ami egy stabil, rugós alátámasztású keret. Ez adja meg a tökéletes támogatást a felette elhelyezkedő rugós matracnak. Az ergonomikus matrac pontrugalmasságú kialakítása biztosítja, hogy minél jobban alkalmazkodjon az alvó testhez, ezzel kiegyenlítve a helyileg keletkező nyomást.

 

További rétegként a fedőmatrac kerül az ágyra, mely nyomáselosztó komfortréteget tartalmaz. Ez egy puhább és vékonyabb anyagból készült kiegészítő, mely több funkciót is ellát. Elsősorban a fő matracot óvja meg a szennyeződésektől, de a hőszabályozást is elősegítheti. Anyagát tekintve készülhet memóriahabból, latexből vagy hűvös gél rétegekkel.

 

Három előny

 

A boxspring ágyak három olyan előnyére szeretnénk felhívni a figyelmet, melyek jól megkülönböztetik más típusú alvóhelyektől. Elsőként említhetjük a magasított felületet, mely segítséget nyújt az idősek számára az ágyból való felkeléshez. 

 

Az ágy kialakítása olyan, hogy kiváló alátámasztást biztosít a teljes matrac felületén, mely hatására kevésbé tud annak közepe megereszkedni. A biztos tartás fokozza a gerinc kényelmét, így az alvás minősége is sokkal jobb lesz.

Hirdetés

További előny az ágy rétegzett felépítése, mely a levegő áramlását könnyíti meg. Ennek hatására pedig a rétegek között kevésbé tudnak megtelepedni a poratkák, penészgombák. Az éjszakai izzadás és a lehulló elhalt bőrdarabkák nem gyűlnek össze a matracban, ezzel nagyobb higiéniát tudunk elérni, és az allergiások is könnyebben pihenhetnek ebben az ágytípusban.

 

Alvás minősége

 

Az alvás minőségéhez hozzájárul a csend is. Az olyan típusoknál, melyek külön ágyráccsal rendelkeznek, gyakran előfordul, hogy az alvás közbeni fordulás, mozgás hatására nyikorogni kezdenek. Miután a boxspring ágyak rugós alapdobozzal rendelkeznek, melyben a rugók külön zsákokba varrva találhatóak, így érintkezés hiányában nem keletkezik zaj.

 

A robosztus kialakítás stabilabb és hosszabb távú használatot eredményez, így elmondhatjuk, hogy sok év után is ugyanolyan kiváló alvásminőséget biztosít a fekhely, mint a megvásárlásakor. Összességében a kényelem és a luxusérzés ebben az ágyban együtt jár, jó befektetést jelenthet a nyugodt pihenés érdekében.

Írd meg az eredményed!

Hogy írjuk helyesen imádkozni? – Íme a válasz!

Hócsalán jelentése, más néven- válasz rejtvényhez